Siemens Corporation Princeton Lobby Renovation

Seimens Corporation Princeton Lobby Renovation

Siemens Corporation Princeton Lobby Renovation

Modernized Space Attracts and Retains a Diverse Workforce

Due to the changing multi-generational workforce, driven by millennials, the Siemens Princeton office wanted to update their main lobby and design for this incoming workforce. The redesign includes a more upscale space with new finishes, technology and flexible furniture.

The reception area, coffee bar, and lounge areas allow for staff interactions; while viewing media has transformed the space. The design supports Siemen’s new progressive culture and vision, and is an effort to attract and retain future generations of talent.

Seimens Corporation Princeton Lobby Renovation
Client
Siemens Corporation
Location

Princeton, NJ
United States

Size
8,400 sf (780 m²)
Markets
Subservices